Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Träningsläger i Shanghai, här kommer jag

Publicerat klockan 19:16, den 25 juli 2010

Imorgon beger jag mig tillsammans med Pontus till Shanghai, Kina, för att skriva om en datorspelsturnering. Tanken är att jag ska försöka hitta ett gym ganska nära hotellet (om de inte har något eget, men det verkar inte så utifrån infon jag vaskat fram, fast Pontus säger det, så vi får se) som man kan besöka minst en gång om dagen hela resan. Här ska vi bli starka!

Hur dags vi landar i Kina är ännu inte helt klart. Det lutar mot 19:45, men vi ska ringa till resebolaget imorgon och kolla upp vad för tidszon tiderna vi fått utgår ifrån. Vi beger oss hur som helst iväg från Köpenhamn klockan 16:40. Någon timme senare mellanlandar vi en sväng i Amsterdam och hoppar på nästa flyg direkt till Shanghai.

Ska hur som helst bli hur nice som helst (höhö). Verkar ju vara en rätt kul stad, milt sagt. Så vi ska nog kunna hitta förnöjelser att spendera våra dagar på. Njut:

Men räds icke; jag är tillbaka i Sverige den 5 augusti. Hejs!

Det har skrivits 0 kommentarer till det här inlägget
Postat i kategorin Livet och taggat som shanghai, träning, resa
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.