Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Konsten att somna

Publicerat klockan 16:41, den 6 december 2010

Det här med sömn är något som jag inte riktigt bemästrat ännu. Det kanske kommer med åldern, men man vet aldrig. Det borde kanske redan ha kommit i så fall.

Utöver att jag är värdelös på att stiga upp kan jag vid tillfällen vara minst lika dålig på att somna. Lördag kväll var ett bra exempel.

Jag la mig i sängen och kollade på lite hockey på dumburken runt 10-snåret (utan en tanke på att sova). Att inte sova var svårare än beräknat, och jag vaknade ungefär en och en halv timme senare. Jag kollade något avsnitt av någon serie och sådär. Det gick någon timme och klockan blev två-någonting ungefär, jag tänkte sova. Det gick inge bra. Vid tre hade jag fortarande inte somnat. Gick upp och drack lite vatten, la mig igen. Halv fyra. Fyra.

Började kolla på Watchmen och tänkte att jag förmodligen skulle somna till den. Fem. Halv sex. Nix, ingen sömn här inte. Jag stängde av och försökte sova. Sex. Satte på Watchmen igen. Halv sju. Stängde av. Somnade någon gång runt sjutiden. Väl spenderade timmar av hopplös uppgivenhet!

Det har skrivits 0 kommentarer till det här inlägget
Postat i kategorin Livet och taggat som sömn, sömnproblem
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns inga kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.