Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Ren kvarg är inte gott nånstans

Publicerat klockan 00:57, den 24 april 2010

Idag efter träningen provade jag på hur det var att häva i sig 250 gram kvarg, det vill säga Kesella, efter ett träningspass. Det är faktiskt inte speciellt gott. Efter att ha ätit ungefär halva med sked skiftade jag strategi och åt sista halvan på två mackor istället. Klart bättre, men fortfarande inte speciellt aptitligt.

Man ska tydligen kunna köpa kvarg på Lidl för lite mindre än halva priset. Den här burken på 250 gram gick lös på ungefär 10 kronor, medan en burk på Lidl om 500 gram enligt diverse skrotlyftarforum går på runt 6-7 dinarer. Blir kanske en Lidl-kvarg nästa gång.

Imorgon ska jag prova på hur det är att dricka två råa ägg till frukost, som Rocky ni vet. Det ska definitivt bli spännande.

Jag gillar ju inte ens ägg.

Det har skrivits 2 kommentarer till det här inlägget
Postat i kategorin Träning och taggat som kvarg, kesella, ägg
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 2 kommentarer

#1 postat av alexis (aho)
klockan 02:13, den 24 april 2010
Bit ihop och svälj som de kära flickorna :)
#2 postat av Mårten
klockan 08:41, den 2 september 2010
Gammal post, men om du inte fått tipset än: Blanda ut kvargen med nåt som smakar bättre, kvarg och fun light är standardtipset, resultatet smakar som tjock yoghurt ungefär :)

Råa ägg är inte speciellt bra förresten, man förlorar inget annat än salmonellarisken på att tillaga dem.

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.