Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

En utsökt entourageorgasm

Publicerat klockan 22:30, den 24 augusti 2009

Jag känner att jag har lite svårt att uttrycka mig just nu. Något slags skrivkramp som gör att jag måste svära i varje mening. Särskilt när något är så jävla bra eller så helvetes dåligt. Entourage är så jävla bra. Som rubriken säger är den så jävla bra att man blir helt till sig i byxan av att kolla på skiten. Sex avbetade säsonger and still going strong, om vi får växla in lite engelska bland de oprovocerade svordomarna.

För er som fortfarande inte har fått upp ögonen för Entourage kan jag inte annat än att tjuta i rekommendationspipan. Det är helt enkelt bara att införskaffa första säsongen (självklart på valfritt vis) och börja njuta.

Egentligen borde jag haft en bild på Ari Gold (Jeremy Piven), men jag tyckte den här var rätt bra. Bättre karaktär får man dock leta efter. Länge och väl. Förhoppningsvis fortsätter serien i samma anda ett tag till. Tack Mark Wahlberg!

Det har skrivits 3 kommentarer till det här inlägget
Dela med dig på Facebook, MySpace, Delicious

Det finns 3 kommentarer

Skriv en egen kommentar

Namn
Email
Bloggadress
Kommentar
Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.